Candidatul PPE la şefia Comisiei Europene: Europa trebuie să devină puternică politic, pentru a face faţă la provocările Chinei, lui Putin, Trump şi Erdogan

Autor: Departamentul Politic Postat la 16 martie 2019 42 afişări

Manfred Weber a declarat, sâmbătă, la Summitul PPE al liderilor locali şi regionali, că Europa trebuie să devină puternică şi din punct de vedere politic, nu doar economic, pentru a putea face faţă provocărilor Chinei, acţiunilor lui Vladimir Putin, Donald Trump şi Recep Tayyip Erdogan.

„Suntem un continent care se bazează pe umanitate şi trebuie un master plan pentru Africa. România, Europa nu poate avea un viitor bun dacă Africa se găseşte într-o criză. De aceea e importantă asigurarea siguranţei la frontiere. Domnul Jean-Claude Juncker vorbeşte despre noi şi despre relaţiile dintre noi dar nu suntem suficent de puternici”, a afirmat Manfred Weber, sâmbătă la Bucureşti.

„Trebuie să răspundem la provocarea Chinei, la ceea ce fac Vladimir Putin, Donald Trump şi Erdogan în Turcia. Dacă răspundem la acestea, atunci Europa va deveni puternică şi din punct de vedere politic, nu doar economic. Trebuie să reuşim să vorbim la nivel global pe o singură voce”, a conchis candidat al PPE la şefia Comisiei Europene.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
WEBER,
PPE,
CHINA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.