Când principiile valorează mai mult decât banii. Simona Halep a refuzat un contract de 2 milioane de dolari

Postat la 06 februarie 2018 2912 afişări

Sponsorii se înghesuie să semneze cu Halep după ce sportiva a început să domine tenisul mondial, dar Simona este foarte selectivă cu viitori parteneri, indiferent de cât de "grase" sunt ofertele.

Când principiile valorează mai mult decât banii. Simona Halep a refuzat un contract de 2 milioane de dolari

Motivul pentru care Simona Halep pierde 2 miloane de dolari

O cunoscută companie de cosmetice din SUA i-a pus pe masă un contract de 2 milioane de dolari Simonei Halep, însă jucătoarea a ratat sponsorizarea dintr-un motiv care poate părea ciudat! Conform jurnaliştilor de la Libertatea, firma americană ar fi dorit să ia legătura în mod direct cu Halep, dar discuţiile nu au mai avut loc, deoarece managerul Virginia Ruzici se ocupă de toate negocierile cu sponsorii. Fosta tenismenă nu a acceptat să-şi încalce principiile în ciuda sumei tentante pe care ar fi încasat-o protejata ei, aşa că afacerea a picat.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.