Canalul de YouTube al Senatului, suspendat o săptămână din cauza Dianei Şoşoacă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 16 septembrie 2021 33 afişări

Canalul de YouTube al Senatului a fost suspendat o săptămână din cauza Dianei Iovanovici Şoşoacă. Senatul a solicitat reevalurea situaţiei, însă cererea a fost respinsă. Următoarea sancţiune este de 14 zile, iar la a treia abatere se suspendă definitiv canalul.

Canalul de YouTube al Senatului, suspendat o săptămână din cauza Dianei Şoşoacă

„Activităţile de publicare de înregistări video şi de live streaming ale canalului de YouTube al Senatului României sunt suspendate pe o perioadă de 7 zile, începând cu data de 14 septembrie 2021, ora 18.58. Motivul invocat de YouTube pentru suspendarea contului este <medical misinformation>, iar regula încălcată a fost <YouTube doesn’t allow claims about COVID-19 vaccinations that contradict expert consensus from local health authorities or the World Health Organization (WHO)>. Mai exact, este vorba despre o declaraţie politică a dnei senator Diana Iovanovici Şoşoacă, declaraţie care, conform YouTube, încalcă <Regulile comunităţii YouTube>”, potrivit unui comunicat al Senatului.

Senatul României, prin departamentul de specialitate, a solicitat YouTube reevalurea situaţiei, însă cererea a fost respinsă.

„Regulile YouTube prevăd faptul că, în interval de 90 de zile, abonatului care acumulează 3 abateri de la reguli, îi va fi suspendată activitatea canalului. Aşa cum am precizat, în acest moment, canalul de YouTube al Senatului României are activitatea suspendată pentru 7 zile, iar anterior, în luna aprilie, YouTube trimisese un avertisment pentru acelaşi tip de abatere. Următoarea sancţiune prevăzută pentru încălcarea regulamentului YouTube este de 14 zile. Canalul de YouTube al Senatului va fi suspendat definitiv în situaţia în care se va înregistra o a treia abatere”, conform sursei citate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
youtube,
senat,
suspendare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.