Cameron Diaz şi Leonardo DiCaprio, între celebrităţile care refuză să facă selfie-uri cu fanii lor

Autor: Departamentul Life Postat la 28 martie 2015 48 afişări

Actorii Cameron Diaz şi Leonardo DiCaprio şi cântăreţul Kanye West se numără printre vedetele de la Hollywood care refuză să facă selfie-uri cu fanii lor, în ciuda faptului că aceste imagini le-ar creşte şi mai mult celebritatea în mediul online.

Multe celebrităţi distribuie selfie-uri pe propriile lor conturi de pe platformele de socializare online şi sunt foarte obişnuite cu solicitările din partea fanilor lor de a realiza astfel de imagini. Multe alte vedete refuză însă această modă, iar unele celebrităţi devin chiar nepoliticoase atunci când li se cere să facă astfel de fotografii, fie din cauză că ţin foarte mult la intimitatea lor, fie din cauză că ele cred că este stupid să faci selfie-uri, potrivit becomegorgeous.com.

Dakota Johnson

Starul filmului "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey" a început să atragă o mult mai mare atenţie decât şi-ar fi dorit din partea fanilor săi, în momentul în care această peliculă a obţinut încasări la nivel mondial de peste 500 de milioane de dolari. Cu toate acestea, actriţei Dakota Johnson pare să nu-i pese prea mult de dorinţele fanilor săi de a realiza selfie-uri. Potrivit site-ului Bang Showbiz, Dakota Johnson a refuzat să interacţioneze cu fanii săi chiar dinainte de lansarea filmului care a făcut-o celebră. Astfel că este de aşteptat ca, în acest moment, lucrurile să se fi înrăutăţit mai mult din punctul de vedere al dorinţelor de socializare ale actriţei cu fanii săi.

Leonardo DiCaprio

Actorul Leonardo DiCaprio pune un foarte mare preţ pe viaţa sa privată şi se numără printre acele celebrităţi care refuză să facă selfie-uri cu fanii săi. Potrivit pagesix.com, Leonardo DiCaprio a refuzat să facă o astfel de fotografie cu una dintre numeroasele sale admiratoare, chiar şi atunci când a aflat că era ziua de naştere a acesteia. Deşi a refuzat să se fotografieze cu aceasta, Leo i-a urat totuşi "La mulţi ani!".

Kanye West

Deşi acceptă să facă selfie-uri, Kanye West arată mereu în aceste fotografii ca şi cum nu şi-ar fi dorit să le facă. Rapperul nu doar că refuză să zâmbească în timp ce face un selfie, ci chiar pare plictisit sau scos din sărite în multe dintre fotografiile în care apare alături de fani. Totuşi, potrivit becomegorgeous.com, este posibil ca starul să râdă în sinea lui gândindu-se la cât de "cool" o să arate în respectivul selfie. "Când admiri picturile dintr-un castel vechi, constaţi că oamenii nu zâmbesc în acele tablouri, din cauză că nu este cool să faci aşa ceva", a explicat Kanye.

Anna Wintour

"Nu am făcut niciodată un selfie şi nici nu intenţionez să încep să fac acest lucru acum", declara redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, în 2014. Totuşi, Anna Wintour nu a respectat această regulă şi, câteva zile mai târziu, a apărut într-un selfie realizat la Săptămâna Modei de la New York. Însă, Wintour continuă să refuze constant solicitările fanilor săi de a apărea în selfie-uri.

Cameron Diaz

Celebra actriţă are o reputaţie foarte proastă în ceea ce priveşte interacţiunea cu fanii săi şi acordarea de autografe. Iar refuzul de a face selfie-uri cu fanii săi pare să vină în completarea atitudinii sale. Astfel, la premiera de la New York a peliculei sale "Sex Tape", Cameron Diaz a refuzat să interacţioneze cu fanii săi pe covorul roşu şi a refuzat să ia parte la realizarea vreunui selfie. "Dacă aş face acest lucru (un selfie, n.r.) pentru tine, ar trebui să fac la fel pentru toţi ceilalţi", i-a spus actriţa unui fan, înainte de a părăsi covorul roşu, potrivit Radar Online.

Moda fotografiilor de tip selfie a început în jurul anului 2012 şi nu pare să dea semne că ar slăbi în intensitate.

"Selfie" reprezintă o fotografie a unui utilizator realizată de el însuşi cu o cameră digitală, cu scopul de a o publica ulterior pe o reţea de socializare.

Pozele de tip autoportret au căpătat notorietate în ultimii ani, "selfie" numărându-se chiar printre cele 150 de cuvinte şi definiţii noi care au fost adăugate în ediţia din 2014 a prestigiosului Dicţionar Merriam-Webster. De asemenea, "selfie" a fost ales cuvântul anului 2013 de editorii Dicţionarelor Oxford, lucrări de referinţă ale limbii engleze.

Platforma online Twitter a 2014 anul "selfie", după ce poza realizată la ceremonia de decernare a premiilor Oscar de către Ellen DeGeneres a fost redistribuită de peste trei milioane de ori, ceea ce a reprezentant un record.

Tendinţa "Selfie" a devenit atât de populară, încât a fost realizată şi o melodie, "#Selfie", a The Chainsmokers, care a depăşit 310 milioane de vizualizări pe YouTube.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SELFIE,
CELEBRITĂŢI,
CAMERON DIAZ
/actualitate/cameron-diaz-si-leonardo-dicaprio-intre-celebritatile-care-refuza-sa-faca-selfie-uri-cu-fanii-lor-14073557
14073557
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.