Camera respinge reexaminarea ordonanţei care permite majorarea indemnizaţiilor din AGA

Postat la 01 aprilie 2014 65 afişări

Camera Deputaţilor a respins, marţi, cererea de reexaminare a preşedintelui Traian Băsescu la ordonanţa care permite majorarea indemnizaţiilor membrilor AGA ale societăţilor în care statul e acţionar majoritar şi asimilarea remuneraţiilor membrilor CA cu cele din companiile cu managament privat.

Camera respinge reexaminarea ordonanţei care permite majorarea indemnizaţiilor din AGA

 Deputaţii au respins această cerere cu 195 de voturi "pentru", 71 voturi "împotrivă" şi 76 de abţineri, adoptând ordonanţa 26/2013 în forma iniţială.

PSD a susţinut această ordonanţă, în timp ce PDL a anunţat că va vota în favoarea cererii de reexaminare a preşedintelui.

Preşedintele Traian Băsescu a retrimis Parlamentului pentru reexaminare ordonanţa 26/2013 care permite majorarea indemnizaţiilor membrilor AGA ale societăţilor în care statul e acţionar majoritar, precum şi asimilarea remuneraţiilor membrilor CA cu cele din companiile cu managament privat.

Solicitatea şefului statului a vizat articolele 6 alin. 1 şi 14 alin. 1 şi 2 din ordonanţa guvernului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/camera-respinge-reexaminarea-ordonantei-care-permite-majorarea-indemnizatiilor-din-aga-12377666
12377666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.