Călin Popescu Tăriceanu vrea armata pe străzi înarmată cu măşti

Postat la 29 iunie 2020 542 afişări

Călin Popescu Tăriceanu vrea armata pe străzi înarmată cu măşti

Călin Popescu Tăriceanu ne sugerează că ar fi nevoie din nou de armată pe străzi pentru a responsabiliza populaţia

Dacă propunerea ar fi pusă şi în aplicare, soldaţii noştri ar fi pe străzi pentru a oferi măşti şi a le sugera oamenilor să păstreze măsurile de distanţare. Şi premierul vrea mai multe forţe de ordine pe străzi, dar ar apela la agenţii de poliţie locală, iar principiul este acelaşi

Blindate militare pe străzi din care să nu scoatem armele, ci măştile. Este ideea lui Călin Popescu Tăriceanu, care crede că întoarcerea soldaţilor pe stradă ar responsabiliza mai mult populaţia. În condiţiile în care odată cu ridicarea restricţiilor au crescut şi cazurile de infectare cu coronavirus, liderul ALDE ar vrea un nou proces educaţional. De aceeaşi părere este şi premierul Ludovic Orban, care vrea pe străzi poliţia locală. Principiul e acelaşi. Cu cât împărţim mai multe măşti şi perpetuăm mesajul, cu atât oamenii vor deveni mai responsabili.

Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook: ”Este mai convingător un poliţist sau un militar care întinde o mască, decât un agent care îşi scoate carnetul de amenzi şi începe să le împartă în stânga şi în dreapta.”.

În schimb, Ludovic Orban propune ca poliţiştii să ofere măşti cetăţenilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
strazi,
tariceanu,
armata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.