Călin Mitică vrea să „divizeze simetric“ Remarul 16 Februarie

Autor: Roxana Pricop Postat la 02 septembrie 2013 312 afişări

Consiliul de administraţie al producătorului de material rulant Remarul 16 Februarie Cluj-Napoca (REFE) , controlat indirect de Călin Mitică şi Monica Băiculescu, a convocat acţionarii pe 3 octombrie în AGA pentru a aproba divizarea simetrică a companiei în două societăţi comerciale pe acţiuni de tip deschis

Călin Mitică vrea să „divizeze simetric“ Remarul 16 Februarie

Consiliul de administraţie al producătorului de material rulant Remarul 16 Februarie Cluj-Napoca (REFE) , controlat indirect de Călin Mitică şi Monica Băiculescu, a convocat acţionarii pe 3 octombrie în AGA pentru a aproba divizarea simetrică a companiei în două societăţi comerciale pe acţiuni de tip deschis, prin desprinderea unei părţi din patrimoniul Remarul către o societate comercială nouă înfiinţată, listată, în schimbul repartizării către acţionarii societăţii divizate de acţiuni la societatea nou înfiinţată, coform cotelor deţinute.

Actul constitutiv, sediul social precum şi celelalte caracteristici ale societăţii nou înfiinţate vor fi supuse aprobării acţionairlor, mai scrie în convocator. Conducerea nu dă detalii cu privire la motivul pentru care societatea ar urma să fie diviziată şi nici despre cum anume se va face divizarea sau ce active va prelua societatea nou înfiinţată. Compania dispune de capitaluri proprii de 103 milioane de lei.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 2.09.2013

Urmărește Business Magazin

/actualitate/calin-mitica-vrea-sa-divizeze-simetric-remarul-16-februarie-11287175
11287175
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.