Căi rutiere REDESCHISE, după ce vremea severă a afectat 40 de localităţi din 17 judeţe/ UPDATE: Nou bilanţ MAI cu drumurile rămase blocate

Postat la 30 octombrie 2017 64 afişări

Vremea severă a produs pagube în întreaga ţară, mai multe gospodării rămânând fără curent electric. Ninsorile au îngreunat în anumite zone şi traficul rutier, mai multe căi rutiere fiind închise temporar | Peste 10.000 de poliţişti acţionează în acest moment pentru deblocarea drumurilor, iar în anumite zone se circulă în condiţii de iarnă.

Căi rutiere REDESCHISE, după ce vremea severă a afectat 40 de localităţi din 17 judeţe/ UPDATE: Nou bilanţ MAI cu drumurile rămase blocate

UPDATE 11:59

Circulaţia pe două drumuri naţionale din Harghita, oprită de duminică, a fost redeschisă

Circulaţia pe două drumuri naţionale din judeţul Harghita, oprită de duminică din cauza copacilor căzuţi de carosabil, a fost redeschisă.

Potrivit IGPR, în judeţul Harghita, circulaţia rutieră a fost reluată pe cele două drumuri naţionale unde pe parcursul nopţii a fost oprită din cauza copacilor căzuţi pe carosabil, respectiv DN12C Gheorghieni - Lacu Roşu şi DN13B Praid - Joseni.

Traficul rutier a fost reluat, dar se circulă în condiţii de iarnă, precizează IGPR.

Duminică, efecte ale ninsorilor şi viscolului au fost înregistrate în 12 localităţi din şase judeţe, fiind vorba de probleme la alimentarea cu energie electrică sau de căi rutiere blocate sau închise, au transmis reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne. În judeţul Harghita a fost închis un segment de drum între Lacul Roşu şi Gheorghieni (27 de km de pe DN12C) din cauza copacilor căzuţi, iar în localitatea Joseni a fost închis un segment pe DN13B care făcea legătura cu localitatea Praid.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.