Cafeneaua din serialul TV "Prietenii tăi", deschisă la New York - VIDEO

Autor: Bogdan Enache Postat la 28 august 2014 52 afişări

Cafeneaua "Central Perk" din serialul de comedie "Prietenii tăi" va fi recreată în New York şi va putea fi vizitată de fani, timp de o lună, în această toamnă, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la lansarea producţiei TV.

Compania care a produs serialul, Warner Bros., a încheiat o înţelegere cu compania Eight O'Clock Coffee pentru a recrea locul de întâlnire al celor şase protagonişti ai sitcomului, folosind mobilierul original care a fost utilizat pe platoul de filmare, inclusiv canapeaua portocalie devenită un simbol al întâlnirilor personajelor, informează contactmusic.com.

Cafeneaua va fi deschisă timp de o lună, în centrul cartierului Manhattan.

Actorul James Michael Tyler, care interpreta rolul lui Gunther, mereu îndrăgostit de Rachel, rol jucat de Jennifer Anniston, este aşteptat să vină pe la cafenea după deschiderea ce va avea loc pe 17 septembrie, în Lafayette Street.

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru actriţa Jennifer Anniston şi actorul Matthew Perry, printre alţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRIETENII TĂI,
TELEVIZIUNE,
ANIVERSARE
/actualitate/cafeneaua-din-serialul-tv-prietenii-tai-deschisa-la-new-york-video-13162456
13162456
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.