Cabană din zonă turistică scoasă la licitaţie de către Fisc de opt ori din cauza lipsei clienţilor

Postat la 16 iunie 2017 164 afişări

Fiscul din Arad încearcă să vândă, fără succes, o cabană-pensiune turistică aflată în Podgoria Aradului, unde se află şi o mare bază de agrement, supranumită "litoralul vestului", dar cu toate că s-a ajuns la cea de-a opta licitaţie, autorităţile nu au reuşit să găsească niciun cumpărător.

Cabană din zonă turistică scoasă la licitaţie de către Fisc de opt ori din cauza lipsei clienţilor

Conform Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Arad, clădirea, care "aparţine debitorului S.C.”KONAK IMOBILIARE”S.R.L, constă dintr-o cabană turistică rurală cu parter şi mansardă în suprafaţă de 589 metri pătraţi, compusă din sală receptie, sală servire restaurant, bucătărie, piscină interioară, zece camere duble, teren aferent în suprafaţă de 1.712 metri pătraţi, inclusiv clădirea, care este construită din cărămidă. Cabana este situată în comnuna Ghioroc, preţul de pornire al licitaţiei, fiind de 643.349 lei, exclusiv TVA", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cabana turistică a fost construită între anii 2008 – 2011, iar iniţial preţul de evaluare al imobilului a fost stabilit la 1.286.698 lei, dar în urma organizării a opt termene de licitaţii, acesta a scăzut la jumătate. Este ultimul preţ, spun autorităţile fiscale.

Reprezentanţii Fiscului spun că "imobilul se pretează foarte bine pentru turismul de week-end şi pentru organizarea de evenimente, precum şi pentru alte activităţi".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.