Buzău: Maşina care a lovit un grup de persoane în faţa unei şcoli, condusă de directorare

Postat la 13 decembrie 2017 59 afişări

Maşina care a lovit, miercuri, un grup de persoane aflate în faţa Şcolii nr. 1 din municipiul Buzău era condusă de directorarea unităţii de învăţământ. Aceasta ar fi intrat în panică după o manevră greşită.

Buzău: Maşina care a lovit un grup de persoane în faţa unei şcoli, condusă de directorare

O maşină a intrat, miercuri, într-un grup de persoane, în centrul municipiului Buzău, şase oameni fiind răniţi.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, declara, pentru corespondentul MEDIAFAX, că maşina care a intrat în grupul de persoane, aflate în centrul municipiului Buzău, a rănit cinci femei şi un bărbat.

 

O a şaptea persoană a suferit atac de panică, potrivit sursei citate.

 

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, la volanul maşinii se afla directoarea şcolii în faţa căreia s-a produs accidentul, Monica Gheorghe.

 

Aceasta ar fi lovit o poartă a şcolii, a intrat în panică şi, în loc să frâneze, a accelerat. Maşina a întrat într-un grup de părinţi şi bunici care îşi aşteptau copiii sa iasă de la şcoală.

 

”Din primele verificări efectuate la faţa locului a reieşit că o conducătoare auto, pe fondul unei manevre executate greşit, a acroşat poarta de acces în curtea unei instituţii şcolare. În urma impactului, şase persoane adulte - cinci femei şi un bărbat - au suferit vătămari corporale”, arată IPJ Buzău.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.