Buşoi: Voi informa forurile europene că modificarea la regulamentul Camerei e acţiune banditească

Postat la 13 decembrie 2017 74 afişări

Preşedintele PNL Bucureşti Cristian Buşoi transmite miercuri că va sesiza preşedinţii Parlamentului European şi Comisiei Europene în legătură cu modificările PSD-ALDE la regulamentul Camerei, pe care le cataloghează "o acţiune banditească".

Buşoi: Voi informa forurile europene că modificarea la regulamentul Camerei e acţiune banditească

"Îi voi informa pe preşedinţii Parlamentului European şi Comisiei Europene că modificările PSD-ALDE la regulamentul Camerei reprezintă o acţiune banditească şi totalitară prin care majoritatea pune lacătul pe Parlament şi amputează capacitatea de acţiune a Opoziţiei. Profitând de momentul plângerii morţii Regelui Mihai I, majoritatea parlamentară PSD-ALDE a acţionat brutal împotriva regulilor democratice", transmite Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.