Buşoi, mesaj pentru Gabriela Firea privind iluminatul de Paşte: Să fie aprinsă lumina din mintea sa

Postat la 16 martie 2017 137 afişări

Secretarul interimar al PNL, Cristian Buşoi, a criticat, joi, iniţiativa Gabrielei Firea privind iluminatul de Paşte, afirmând că acţiunile Primăriei Capitalei arată că primarul este „alăturea cu drumul” şi că dacă ceva trebuie neapărat iluminat atunci să fie aprinsă lumina din mintea acesteia.

Buşoi, mesaj pentru Gabriela Firea privind iluminatul de Paşte: Să fie aprinsă lumina din mintea sa

„Toate acţiunile şi toată comunicarea Primăriei Generale despre proiectele Bucureştiului arată că doamna primar general Firea este alăturea cu drumul. Se cheltuiesc bani pe aiureli şi se găsesc false subiecte care mimează implicarea fără să rezolve nimic concret din marile probleme pe care le are Bucureştiul. Primăria se preocupă să risipească 180.000 euro pentru beculeţe de Paşte, să înfiinţeze societăţi comerciale, să achiziţioneze aparate de prevenire a cutremurelor şi să cureţe afişele de pe clădirile din Magheru şi de pe Victoriei”, a declarat secretarul interimar al PNL, Cristian Buşoi.

Citiţi  mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.