Business Magazin lansează emisiunea Smart Business

Autor: Ioana Matei Postat la 13 iulie 2017 237 afişări

Business Magazin lansează astăzi, la ora 15, Smart Business, o emisiune în care dorim să vi-i prezentăm pe reprezentanţii noii generaţii de antreprenori, cei care au avut curajul să dezvolte pe piaţa locală afaceri ieşite din tipar. Sunt talentaţi, pragmatici, depăşesc piedici şi îşi transformă ideile în branduri.

Business Magazin lansează emisiunea Smart Business

Primul invitat al emisiunii este Mihai Rotaru, cofondator şi CEO al Clever Taxi, aplicaţia românească ce a ţinut capetele de afiş în perioada recentă, ca urmare a tranzacţiei de „opt cifre” prin care a fost vândută.

Rotaru a povestit în cadrul emisiunii despre etapele dezvoltării afacerii, despre nopţile nedormite şi despre cum munca într-un start-up poate fi asemănată cu un „roller-coaster emoţional”.

„Pe mine mă face cu adevărat fericit să creez lucruri care au impact, care să îmbunătăţească viaţa oamenilor. Clever Taxi a fost de impact şi a schimbat destul de multe în industrie. Astfel de lucruri aş vrea să fac şi în viitor”, a spus Mihai Rotaru, în cadrul Smart Business.

Care sunt planurile pe care Mihai Rotaru le are împreună cu cei de la mytaxi şi care sunt sfaturile pe care le oferă tinerilor care aspiră la un parcurs antreprenorial  urmăriţi astăzi, de la ora 15.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.