Bursele globale sunt în alertă, pe fondul unor scăderi la majoritatea indicilor, Bitcoin e sub 7.500

Postat la 05 februarie 2018 73 afişări

Acţiunile globale consemnează scăderi nemaiîntâlnite după anul 2016, indicii pieţelor din SUA îşi continuă declinul săptămânii trecute, contaminând cotaţiile europene şi asiatice, iar Bitcoin a scăzut luni sub nivelul de 7.500 de dolari, notează Bloomberg.

Bursele globale sunt în alertă, pe fondul unor scăderi la majoritatea indicilor, Bitcoin e sub 7.500

„Indicii S&P 500 şi Dow Jones Industrial Average au deschis în scădere, după ce indicele Stoxx Europe 600 a avut a şasea zi de declin - cea mai lungă perioadă de pierderi din noiembrie”. De asemenea, „randamentele obligaţiunilor de stat de bază în Europa au scăzut, în timp ce cele dobânzile oferite de trezorerii pentru plasamentele pe 10 ani au fost ajustate, lira sterlină a scăzut după anunţarea unor date macroeconomice, în timp ce aşa-numitele active de refugiu consemnează creşteri”, relatează Bloomberg.

Şi companiile de petrol au scăderi masive, după ce în SUA a crescut numărul instalaţiilor de foraj.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.