Burse de 26.000 de euro pentru studenţi

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 iunie 2017 197 afişări

Kaufland România lansează programul burselor de studii, adresat studenţilor români care învaţă la universităţi de prestigiu din spaţiul germanofon (Germania, Austria şi Elveţia). Este al doilea an în care retailerul desfăşoară acest program.

Burse de 26.000 de euro pentru studenţi

Programul “Bursa de studiu privată Kaufland” are ca scop identificarea şi susţinerea tinerilor pasionaţi de domeniul pe care şi l-au ales pentru studii, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră bine stabilite, care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat.

Kaufland România oferă 4 burse de studiu, în valoare de 26.000 Euro (650 euro/lună, timp de 10 luni), pe parcursul anului universitar 2017-2018, tinerilor studenţi admişi într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, din ţări precum Germania, Austria sau Elveţia, indiferent de profilul de studii ales.

"Suntem bucuroşi să lansăm un nou program de burse, prin care ne propunem să-i susţinem pe tinerii cu potenţial de-a lungul parcursului educaţional. Credem că programul  „Bursa de studiu privată Kaufland” le va oferi acestor tineri şansa de a-şi valorifica întregul lor potenţial şi de a-şi dezvolta o carieră de succes în viitor”, declară Estera Anghelescu, recruiting and employer branding director în cadrul Kaufland România.

Termenul limită până la care tinerii pot aplica este 30 iunie, iar procesul de selecţie pentru această ediţie va începe în luna iulie.

Câştigătorii Burselor Kaufland vor fi anunţaţi pe site-ul de carieră al companiei, www.cariere.kaufland.ro, în data de 30 august.

Kaufland România este singura companie din industria naţională de retail care obţine pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top în România, printr-o certificare internaţională acordată de organizaţia independentă Top Employers Institute din Olanda.

Kaufland ocupă prima poziţie în clasamentul companiilor de retail food din „Topul celor mai căutaţi angajatori”, categoria Business/Commerce. Datele reies dintr-un studiu realizat anual de compania internaţională de cercetare Universum Global în Europa în rândul studenţilor, pentru a stabili care sunt cei mai doriţi angajatori la nivel naţional. În ediţia din acest an, la studiu au participat 10.500 de studenţi din România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
burse,
studenti,
program,
kaufland,
bursa,
universitati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.