"Bunatati romanesti cu dichis. Ca la 1922", de la Scandia

Autor: Ioana Mihai Postat la 07 iunie 2011 119 afişări

Marca Scandia Sibiu, aflata in portofoliul companiei Scandia Food, se prezinta acum sub o noua infatisare si aduce in prezent, printr-o campanie de comunicare, cultura culinara romaneasca de la 1922 si bunatatile romanesti gatite cu dichis.

"Atentia la detaliu si preocuparea pentru mancarea cu dichis, pregatita cu grija si inspirata din retete rafinate sunt elementele cheie pe care se fundamenteaza marca Scandia Sibiu. Acum, Scandia Sibiu se constituie intr-o marca ce sustine, prin notorietate si credibilitate, atat produse gata preparate la conserva (Pate Scandia Sibiu, Mancaruri Scandia Sibiu, Carne si Sunca Scandia Sibiu), cat si mezeluri, restaurante cu servire rapida si bacanii cu dichis", a declarat Alexandra Bucur, brand manager Scandia Sibiu.

Relansarea marcii este insotita de o campanie de comunicare ce completeaza noua identitate vizuala, noul design de eticheta si noul slogan "Scandia Sibiu - Bunatati romanesti cu dichis. Ca la 1922".

Spotul TV "transporta" consumatorii in rafinata bucatarie de conac a anilor '20 si prezinta intr-un mod foarte apetisant atentia la fiecare detaliu atunci cand vine vorba de retete cu dichis.

Relansarea Scandia Sibiu va anunta si cele doua variante noi de pate: pate de fazan si pate de curcan, produse incluse intr-o campanie de degustare in retelele din comertul modern, precum si de materiale de comunicare la punctele de vanzare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bunatati,
Scandia
/actualitate/bunatati-romanesti-cu-dichis-ca-la-1922-de-la-scandia-8320852
8320852
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.