LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Bugetul pe 2019 ar fi din nou în discuţie. Dragnea, Tăriceanu, Dăncilă şi Teodorovici discută la Parlament

Postat la 05 februarie 2019 20 afişări

Liderii coaliţiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu vor continua, marţi la prânz discuţiile la Parlament, pe marginea bugetului pentru 2019, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. La şedinţă vor mai participa premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici.

Bugetul pe 2019 ar fi din nou în discuţie. Dragnea, Tăriceanu, Dăncilă şi Teodorovici discută la Parlament

Cea de-a doua întâlnire a coaliţiei vine după luni a avut loc o şedinţă în biroul de la Camera Deputaţilor al lui Liviu Dragnea. La discuţiile de luni care au durat aproape cinci ore au luat parte şi premierul Viorica Dăncilă, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, ministrul Muncii Marius Budăi, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu şi secretarul general al ALDE Daniel Chiţoiu.

La finalul întâlnirii de luni, niciunul dintre aceştia nu a făcut declaraţii de presă.

 

Liviu Dragnea a spus, duminică seară, după discuţiile despre buget în Comitetul Executiv al PSD, că intenţionează ca o sumă importantă din fondurile serviciilor secrete să ajungă la Sănătate, pentru programele destinate copiilor, precum alocarea de vitamina D sau schemele pentru diabetici.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
tariceanu,
buget,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.