Bugetul Ministerului Culturii, suplimentat pentru proiecte culturale pentru preşedinţia României la Consiliul UE

Autor: Ana Obretin Postat la 08 decembrie 2018 48 afişări

Guvernul României a adoptat, vineri, proiectul de Hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale (MCIN) pentru finanţarea unor proiecte culturale realizate cu ocazia Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Suplimentarea bugetului Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale (MCIN) se va face din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018, pentru finanţarea unor proiecte culturale.

Astfel, a fost aprobată suplimentarea bugetului MCIN, la capitolul 67.01 "Cultură, recreere şi religie", titlul 20 "Bunuri şi servicii", cu suma de 2 milioane de lei, pentru finanţarea unor proiecte culturale realizate cu ocazia Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MCIN,
BUGET,
PREŞEDINŢIE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.