Bugetul Bucureştiului: 115 mil. lei pentru panseluţe şi doar 25 mil. lei pentru clădirile cu risc seismic

Postat la 23 martie 2017 254 afişări

Administraţia Lacuri şi Parcuri Bucureşti are la dis­po­zi­ţie anul acesta 115 milioane de lei (25 milioane de euro), dar Ad­ministraţia Municipală pentru Consolidări doar 25 de milioane de lei, arată bugerul Capitalei prezentat ieri. Bisericile primesc 55 de milioane de lei, 30 de milioane de lei costă statuile, dar pistelor de biciclete le-au fost alocate cinci milioane de lei, dintr-un necesar de peste 40 mil. lei.

Bugetul Bucureştiului: 115 mil. lei pentru panseluţe şi doar 25 mil. lei pentru clădirile cu risc seismic

Din venituri anticipate de 5 miliarde de lei (1,1 miliarde de euro) ale Primăriei Generale, RATB şi RADET primesc 1,2 mld. lei, majoritatea pentru subvenţii, dar proiectele de infrastructută primesc bani cu picătura - în jur de 250 de milioane de lei în 2017.

Primăria Generală a Municipiului Bucureşti a făcut public proiectul bugetului pe 2017, care prevede venituri de 5 miliarde de lei din care 4 miliarde de lei venituri din acest an. Aproape un miliard de lei şi-a bugetat Primăria Generală din excedentul din anii trecuţi, deşi acest excedent nu este foarte clar în execuţiile bugetare trecute.

Citiţi continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.