Bugetul AFI Palace Ploieşti, suplimentat pentru cinema şi patinoar

Autor: Cristi Moga Postat la 04 iunie 2013 333 afişări

Doar pentru abonaţii ZF Corporate

Bugetul AFI Palace Ploieşti, suplimentat pentru cinema şi patinoar

Compania israeliană AFI Europe, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, a suplimentat cu 7 mil. euro bugetul proiectului comercial AFI Palace Ploieşti, în condiţiile în care a decis să realizeze în paralel şi lucrările la faza a doua a centrului comercial, care va cuprinde un cinematograf multiplex, un patinoar acoperit şi alte spaţii de divertisment.

 

AFI a început în luna mai a anului trecut lucrările la proiectul AFI Palace Ploieşti, cu o suprafaţă închiriabilă de 29.000 mp şi un buget al investiţiei estimat la 49 de milioane de euro.

 

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 04.06.2013

 

 

ZF Corporate este serviciul de [tiri cu plat` al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (Tel fix. 0318.256.286 Tel. mobil. 0766.606.994) sau trimiteţi un email prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maxim o oră.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afi,
afi palace cotroceni,
mall
/actualitate/bugetul-afi-palace-ploiesti-suplimentat-pentru-cinema-si-patinoar-10924091
10924091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.