Brexitul ar putea fi pus în ”aşteptare”: Theresa May analizează posibilitatea amânării scurt timp a ieşirii Marii Britanii din UE

Postat la 26 februarie 2019 49 afişări

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va propune amânarea scurt timp a ieşirii ţării din Uniunea Europeană în cazul în care Camera Comunelor nu va opta pentru aprobarea Acordului sau pentru producerea Brexit fără acord.

Brexitul ar putea fi pus în ”aşteptare”: Theresa May analizează posibilitatea amânării scurt timp a ieşirii Marii Britanii din UE

Theresa May a declarat marţi în Camera Comunelor că a înregistrat "progrese bune" în discuţiile cu liderii UE din staţiunea egipteană Sharm el-Sheikh.

 

"Ştiu că unii membri ai Camerei Comunelor sunt preocupaţi că timpul se scurge, că există o stare de incertitudine pentru companii", a afirmat Theresa May, potrivit Sky News.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
uniunea europeana,
timp,
iesire,
marea britanie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.