BREXIT: Incertitudinile persistă în Uniunea Europeană şi în Marea Britanie, iar guvernul Theresa May este în impas

Postat la 29 aprilie 2019 30 afişări

Starea de incertitudine persistă în Uniunea Europeană şi în Marea Britanie din cauza Brexit, în contextul în care Guvernul Theresa May este în impas asupra modului în care se va derula ieşirea din Blocul comunitar.

BREXIT: Incertitudinile persistă în Uniunea Europeană şi în Marea Britanie, iar guvernul Theresa May  este în impas

Ministrul britanic de Finanţe, Philip Hammond, a admis recent că Brexitul reprezintă principala cauză a reducerii perspectivelor investiţiilor economice, argumentând însă că amânarea ieşirii Marii Britanii din UE este considerată de companii o opţiune bună. "În mod clar, faptul că perspectivele investiţiilor economice sunt în scădere faţă de ceea ce aşteptam are ca motiv principal incertitudinea generată de procedura în curs pentru stabilirea modului ieşirii din Uniunea Europeană", a declarat Philip Hammond în Camera Comunelor, conform agenţiei de presă Reuters. Philip Hammond a ratat obiectivul de reducere a deficitului bugetar în anul financiar 2018/2019.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.