Brexit a cauzat o creştere cu 50% a numărului de locuinţe nevândute din Londra

Postat la 20 noiembrie 2018 92 afişări

Bursa locuinţelor finalizate, dar nevândute din Londra a crescut cu aproape jumătate în acest an, pe fondul incertitudinilor legate de Brexit şi problemelor de accesibilitate din piaţa imobiliară. Numărul de unităţi a crescut la peste 2.300 la 30 septembrie 2018, de la aproape 1.600 în aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor furnizate de compania de dezvoltare şi cercetare Molior London, citate de Bloomberg.

Brexit a cauzat o creştere cu 50% a numărului de locuinţe nevândute din Londra

Piaţa locuinţelor din Marea Britanie cunoaşte acum o încetinire, după o explozie de mai mulţi ani, pe fondul ieşirii din Uniunea Europeană, iar preţurile rămân în afara multor potenţiali cumpărători. În plus, pentru a cumpăra o casă, londonezii ar avea nevoie de o sumă de aproximativ 15 ori mai mare decât salariul lor anual.

 

Cumpărătorii de peste ocean au văzut în ultimii ani piaţa imobiliară din Londra ca o investiţie atractivă, iar dezvoltatorii au început să construiască locuinţe de lux pentru a satisface cererile din piaţă, însă mulţi au lăsat în urma lor construcţii goale, deoarece investiţiile străine au scăzut în urma creşterii impozitelor pe proprietate.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
locuinte,
fond,
piata imobiliara

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.