BREAKING NEWS! Vladimir Putin s-a enervat! Preşedintele Rusiei n-a mai avut o asemenea reacţie până acum: ”Nu accept aşa ceva!”

Postat la 04 octombrie 2017 880 afişări

Vladimir Putin le-a transmis celor din Comitetul de Organizare a Cupei Mondiale 2018 că nu acceptă întârzieri. Preşedintele Rusiei spune că este nemulţumit că unele lucrări sunt în urmă şi atrage atenţia că trebuie mărit ritmul.

BREAKING NEWS! Vladimir Putin s-a enervat! Preşedintele Rusiei n-a mai avut o asemenea reacţie până acum: ”Nu accept aşa ceva!”

Rusia a făcut investiţii masive în infrastructură pentru a organiza Cupa Mondială din 2018. Însă unele lucrări n-au respectat termenele, lucru subliniat şi de Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei le-a transmis oficialilor delegaţi cu această misiune că ”nu acceptă” astfel de întârzieri, deoarece pot da totul peste cap.

Potrivit BBC, Putin spune totuşi că aceste întârzieri nu sunt ”critice”: ”Dacă ne relaxăm, nu ne vom putea face treaba pe deplin. Este cel mai dificil lucru să rezolvi sarcinile pe ultima sută de metri”, a declarat Putin, potrivit BBC.co.uk.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.