BREAKING NEWS! Un nou oraş va apărea lângă Bucureşti. Este cel mai mare proiect de acest gen anunţat vreodată în România

Postat la 06 octombrie 2017 684 afişări

Băneasa Developments susţine că vrea să demareze în perioada următoare un proiect imobiliar gigant de 1,7 miliarde de euro ce va transforma zona din jurul mallului Băneasa Shopping City şi Am­basadei Statelor Unite ale Americii într-un oraş de sine stătător.

BREAKING NEWS! Un nou oraş va apărea lângă Bucureşti. Este cel mai mare proiect de acest gen anunţat vreodată în România

Din total, aproape 1,1 mld. euro vor merge către dezvoltările rezidenţiale, cu o suprafaţă totală de 1,154 mil. mp, suficient pentru 15.000 de locuinţe, acesta fiind cel mai mare proiect de acest gen anunţat vreodată în România.

 

„În cadrul proiectului Băneasa, terenul disponibil este de aproximativ 125 ha, pe care se va dezvolta o platformă în următorii 10 ani cu scopul de a avea cel mai mare proiect mix-use din CEE. Din această suprafaţă, 5 ha re­prezintă dezvoltarea ulterioară a zonei de retail/comercial, în cadrul Băneasa Develop­ments“, a spus George Argentopoulos, preşedintele Consiliului de Administraţie al Băneasa Developments.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.