BREAKING Jurnalistul rus Arkadi Babcenko, despre care se anunţase că a fost ASASINAT, este în VIAŢĂ/ Înscenarea morţii a permis dejucarea unui complot

Postat la 30 mai 2018 302 afişări

Jurnalistul rus Arkadi Babcenko, despre care se anunţase că a fost asasinat la Kiev, este în viaţă, autorităţile ucrainene explicând că asasinatul a fost înscenat pentru dejucarea unui complot organizat de serviciile secrete ruse.

BREAKING Jurnalistul rus Arkadi Babcenko, despre care se anunţase că a fost ASASINAT, este în VIAŢĂ/ Înscenarea morţii a permis dejucarea unui complot

Vasil Hriţak, directorul Serviciului ucrainean de securitate (SBU), a confirmat că jurnalistul este în viaţă, explicând că înscenarea asasinatului a fost făcută pentru depistarea unor agenţi ruşi care intenţionau să comită crima.

Arkadi Babchenko le-a mulţumit autorităţilor ucrainene că i-au salvat viaţa.

"Vreau să transmit că îmi pare rău pentru toţi cei care au suferit din cauza anunţului morţii mele. Eu am fost nevoit să îmi înmormântez de multe ori prieteni sau colegi", a declarat Arkadi Babcenko la sediul SBU, potrivit Kyiv Post.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.