BRD SocGen îl numeşte pe Marc Rey la şefia companiei de credite de consum BRD Finance

Postat la 13 februarie 2019 44 afişări

BRD Finance, unul dintre principalii jucători de pe piaţa creditelor de consum, deţinut de BRD - Groupe Société Générale, l-a mandatat pe Marc Rey în calitate de director general, poziţie ocupată anterior de Eric Dhoste, care şi-a încheiat mandatul, dar care va rămâne în boardul instituţiei financiare.

BRD SocGen îl numeşte pe Marc Rey la şefia companiei de credite de consum BRD Finance

“Dinamica perioadei actuale ne permite, prin digitalizare şi fluxuri simplificate, să ne eficientizăm activitatea. Astfel, pe parcursul mandatului pe care tocmai l-am început, ne vom concentra pe îmbunătăţirea serviciilor oferite clienţilor şi partenerilor noştri. Dezvoltarea activităţii şi a portofoliului, dar şi diversificarea produselor şi a canalelor de distribuţie, rămân, de asemenea, în topul priorităţilor noastre. (...)”, spune Marc Rey.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brd,
credite de consum,
companie,
numire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.