Braşovenii au lăsat pe străzile din centrul oraşului circa 300 de metri cubi de gunoaie după petrecerea de Revelion

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 01 ianuarie 2020 113 afişări

Braşovenii au lăsat pe străzile din centrul oraşului circa 300 de metri cubi de gunoaie după petrecerea de Revelion

Angajaţii firmei care asigură curăţenia pe domeniul public au strîns 300 de metri cubi de gunoaie, rămase pe străzile din centrul Braşovului după petrecerea de Revelion.

În acţiunea de colectare a deşeurilor au fost implicaţi 50 de oameni pe timpul nopţii şi 60 în prima zi a anului, a anunţat Primăria Braşov.

„Operatorul care asigură salubrizarea domeniului public a colectat 300 de metri cubi de deşeuri rămase pe stradă după sărbătoarea întâmpinării noului an. În această acţiune au fost implicaţi, în tot oraşul, 50 de oameni pe perioada nopţii şi 60 pe 1 ianuarie, ziua”, au transmis reprezentanţii Primăriei.

De asemenea, în această perioadă s-a triplat şi cantitatea de deşeuri menajere colectate din oraş. Potrivit Primăriei Braşov, dacă într-o zi normală se strâng, în medie, câte 150 de tone de deşeuri menajere, în data de 31 decembrie au fost colectate 400 de tone.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deşeuri,
revelion,
strânse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.