BOMBĂ în sistemul BANCAR. Banca din România care dă credite de zeci de mii de lei FĂRĂ DOBÂNDĂ

Postat la 20 octombrie 2018 1329 afişări

Începând cu 15 octombrie, tinerii între 16 şi 26 de ani pot contracta în acest scop credite de până la 40.000 de lei, iar persoanele între 26 şi 55 de ani pot lua credite de până la 35.000 de lei.

BOMBĂ în sistemul BANCAR. Banca din România care dă credite de zeci de mii de lei FĂRĂ DOBÂNDĂ

Dacă cel care apelează la acest instrument de creditare este angajat, poate beneficia de încă 20.000 de lei, a anunţat Guvernul în cel mai recent comunicat de presă.

”Implementarea acestor programe va avea beneficii atât economice, cât şi sociale: crearea de locuri de muncă mai bine plătite şi atragerea de proiecte de investiţii cu valoare adăugată mare”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, subliniind potenţialul acestor două programe guvernamentale de a consolida România ca o destinaţie atractivă pentru mediul de afaceri.

 

Lansarea programului ”Investeşte în tine” şi semnarea documentelor necesare derulării lui reprezintă o perspectivă deschisă tinerilor şi persoanelor de vârstă activă de a-şi asigura finanţarea pentru îmbunătăţirea pregătirii profesionale sau pentru acces la diferite servicii de sănătate şi activităţi sportive.

 

Criteriile de eligibilitate pentru beneficiarii programului ”Investeşte în tine” sunt:

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.