Bogdan Diaconu îl felicită pe Mirel Palada pentru pumnul dat lui Goţiu: Aşa merită toţi trădătorii

Postat la 14 septembrie 2017 380 afişări

Bogdan Diaconu, lider PRU şi bun prieten cu Sebastian Ghiţă l-a felicitat pe Mirel Palada pentru lovitura pe care i-a aplicat-o parlamentarului USR, Mihai Goţiu, susţinând că de un tratament similar trebuie să beneficieze toţi "trădătorii care apără interese lui Soroş".

Bogdan Diaconu îl felicită pe Mirel Palada pentru pumnul dat lui Goţiu: Aşa merită toţi trădătorii

"Bravo, Mirel Palada! Aşa merită toţi trădătorii de la USR care au ales să apere interesele lui Soroş şi ale străinilor împotriva intereselor românilor!", a scris Diaconu pe Facebook.

Mesajul său a fost criticat însă de alte persoane care i-au comentat pe pagina de Facebook.

Bogdan Diaconu este un apropiat al lui Sebastian Ghiţă, împreună cu care a format Partidul România Unită. Diaconu s-a făcut remarcat prin iniţiative precum interzicerea folosirii limbii maghiare în administraţia publică.

Senatorul USR Mihai Goţiu a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că Mirel Palada nu l-a sunat să îşi ceară scuze după incidentul de miercuri seară, atunci când l-a lovit cu pumnul în faţă, în timpul unei pauze publicitare a emisiunii de la B1Tv, unde erau invitaţi. Conflictul a pornit în timpul emisiei, după ce Palada a intervenit de mai multe ori peste parlamentarul USR, iar acesta din urmă i-a spus că din cauza unor oameni care el a intrat în politică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.