Bog’Art, cel mai mare constructor din România, va construi în asociere cu UTI aeroportul din Braşov, contract de 31 mil. euro

Postat la 21 august 2019 346 afişări

Compania Bog’Art, deţinută de omul de afaceri Raul Doicescu, liderul pieţei locale a construcţiilor, în asociere cu UTI Grup şi UTI Facility Management, controlate de UTI Holdings BV din Olanda, au câştigat un contract de 145,5 mil. lei (aproximativ 31 mil. euro), TVA inclus, pentru proiectarea şi construirea terminalului de pasageri al aeroportului Braşov-Ghimbav.

Bog’Art, cel mai mare constructor din România, va construi în asociere cu UTI aeroportul din Braşov, contract de 31 mil. euro

Asocierea condusă de Bog’Art are la dispoziţie 12 luni pentru a executa prevederile contractului (trei luni pentru realizarea proiectului tehnic şi nouă luni pentru execuţia propriu-zisă a lucrărilor de construcţii şi instalaţii pentru terminalul de pasageri al Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav). Aerogara va fi construită pe trei niveluri, cu o arie desfăşurată de 11.780 mp, după o soluţie architecturală realizată de arhitectul braşovean Dorin Ştefan.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
uti,
brasov,
aeroport,
asociere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.