Boc: Medicii de familie care se implică în campania de vaccinare vor primi câte 15 doze pe zi

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 26 aprilie 2021 33 afişări

Fiecare medic de familie care se va implica în campania de vaccinare va primi câte 15 doze pe zi, spune preşedintele Asociaţiai Municipiilor din România, Emi Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.

Boc: Medicii de familie care se implică în campania de vaccinare vor primi câte 15 doze pe zi

„În privinţa medicilor de familie, mesajul premierului, dar şi al ministrului Sănătăţii a fost foarte clar - din 4 mai vor primi medicii de familie dozele de Johnson & Johnson şi vor putea realiza această vaccinare. Important e ca ei să se implice, fiindcă e voluntară activitatea - nu pot fi obligaţi, dar noi vom face o campanie pe lângă ei. Fiecare medic de familie va primi câte 15 doze pe zi”, spune Emil Boc.

La rândul său, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, precizează că încă se negociază suma acordată pentru fiecare doză administrată de medicii de familie.

„Cu toţii fac acelaşi job - şi medicii arondaţi centrelor de vaccinare, ca şi medicii de familie. Cred că ar trebui să fie o formă unitară de remunerare a acestor persoane”, adaugă Pucheanu.

Premierului Florin Cîţu s-a întâlnit, luni, cu reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor şi Municipiilor din România, pe tema campaniei de vaccinare împotriva COVID - 19.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
boc,
pucheanu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.