BNR va pune în circulaţie, începând cu 1 ianuarie, bancnote şi monede cu noua stemă a ţării

Postat la 21 decembrie 2017 292 afişări

BNR va pune în circulaţie, începând cu 1 ianuarie 2018, bancnote şi monede cu noua stemă a ţării, informează instituţia.

BNR va pune în circulaţie, începând cu 1 ianuarie, bancnote şi monede cu noua stemă a ţării

Bancnotele cu noua stemă vor avea înscrisă pe avers data de ,,1 ianuarie 2018”. Toate celelalte elemente grafice ale bancnotelor şi monedelor cu noua stemă, caracteristicile acestora, precum şi elementele de siguranţă ale bancnotelor cu noua stemă, vor fi aceleaşi cu cele ale bancnotelor şi monedelor aflate în circulaţie, precizează comunicatul.

Bancnotele şi monedele cu noua stemă vor fi lansate în circulaţie în mod eşalonat, în funcţie de nevoile reale ale circulaţiei monetare. Bancnotele şi monedele cu noua stemă a ţării vor circula în paralel cu cele existente în prezent în circulaţie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.