Blue Air redeschide din 30 septembrie cursa Bucureşti - Torino. Care sunt preţurile biletelor

Postat la 28 iulie 2014 25 afişări

Operatorul aerian low-cost Blue Air redeschide din 30 septembrie cursa regulată Bucureşti - Torino şi retur, cu două zboruri săptămânale, în zilele de marţi şi sâmbătă.

"Blue Air analizează în permanenţă solicitările primite din partea pasagerilor şi din acest motiv am reintrodus ruta Bucureşti - Torino şi retur, care în prezent este operată doar din Bacău. Mai mult, pasagerii care îşi vor cumpăra bilelete de avion pe această nouă rută vor avea un bagaj de cală gratuit în limita a 32 de kg, pentru biletele achiziţionate până pe 30 septembrie, cu perioada de călătorie până la sfârşitul orarului de iarnă 2014/ 2015", a declarat, într-un comunicat, directorul general al Blue Air, Gheorghe Răcaru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blue-air-redeschide-din-30-septembrie-cursa-bucuresti-torino-care-sunt-preturile-biletelor-12990254
12990254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.