Black Friday 2019: evoMAG - Peste 50% dintre comenzile de Black Friday sunt din Bucureşti

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 15 noiembrie 2019 114 afişări

Black Friday 2019: evoMAG - Peste 50% dintre comenzile de Black Friday sunt din Bucureşti

Peste 50% din totalul comenzilor plasate în Black Friday provin din Bucureşti. Capitala este urmată, la mare distanţă de Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov. Potrivit statisticilor evoMAG, bucureştenii cumpără cu 30% mai mult faţă de tot restul ţării la un loc.

 

Până în prezent, în runda a treia de Black Friday, 30% din stoc a fost deja epuizat, iar 10.000 de produse au fost deja procesate, urmând să ajungă la clienţi în următoarele 48 de ore. 

 

Faţă de o perioadă obişnuită din an, valoarea medie a comenzilor înregistrate în campania de Black Friday s-a dublat, urcând la aproape 1.000 de lei. 

În runda a treia de Black Friday, până în prezent, cel mai bine s-au vândut laptopurile şi televizoarele. 

 

De la începutul campaniei de Black Friday, cea mai mare comandă înregistrată de evoMAG a fost în valoare de 71.000 de lei, o companie din Bucureşti cumpărând 570 de blendere. Pe locul al doilea ca valoare se află comanda în valoare de 65.000 de lei, plasată de un liceu teoretic din Bucureşti, care a cumpărat 30 de calculatoare.

 

evoMAG a demarat astăzi, imediat după miezul nopţii, a treia rundă de reduceri de Black Friday, şi cea mai importantă. Oferta de Black Friday va fi activă timp de trei zile, în perioada 15-17 noiembrie, în limita stocului disponibil, iar reducerile vor fi de până la 86% la aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.