BLACK FRIDAY 2013: La Suceava, traficul în magazinele de electronice a crescut de zeci de ori

Autor: Tibi Bujdei Postat la 22 noiembrie 2013 173 afişări

Traficul în magazinele de electronice şi electrocasnice din municipiul Suceava a crescut, vineri, când au început promoţiile de Black Friday, de zeci de ori faţă de o zi obişnuită, şi au fost mai mari decât anul trecut la aceeaşi promoţie, potrivit reprezentanţilor magazinelor.

Astfel, la unul dintre magazinele de electronice şi electrocasnice dintr-un centru comercial sucevean, reprezentanţii de vânzări au declarat corespondentului MEDIAFAX că traficul a crescut de aproximativ 20 de ori faţă de o zi obişnuită şi că este cu mult mai mare faţă de Black Friday din 2012.

"A fost înghesuială mai ales la televizoare, fiecare luând cutia sub braţ şi plecând repede cu ea", a spus sursa citată care a precizat că clienţii au cumpărat în special tablete, laptop-uri, televizoare sau electrocasnice mici.

Acesta a precizat că se estimează că vânzările cu ocazia acestei promoţii vor fi de 10-11 la sută din vânzările totale dintr-un an.

La alt magazin de electronice şi electrocasnice reprezentanţii care se ocupă de vânzări au apreciat că traficul a crescut de zeci de ori faţă de o zi normală.

"Se vând în special televizoare, laptop-uri şi tablete", a spus sursa citată.

Reprezentanţii magazinului estimează că în acest week-end, vânzările vor atinge nivelul înregistrat în decursul unei luni.

Reduceri de Black Friday urmează să fie făcute şi în 29 noiembrie la alte tipuri de magazine, cum ar fi cele de mobilă şi de decoraţiuni interioare, magazinele de electronice devansând cu o săptămână această promoţie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUCEAVA,
BLACK FRIDAY,
/actualitate/black-friday-2013-la-suceava-traficul-in-magazinele-de-electronice-a-crescut-de-zeci-de-ori-11716197
11716197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.