Bitcoin ajunge la un nou record: 9.600 de dolari

Postat la 27 noiembrie 2017 77 afişări

Bitcoin a trecut, luni, de 9.600 de dolari, doborând un nou record la doar câteva ore după ce, duminică, a depăşit pragul de 9.400 de dolari, potrivit CNBC.

Bitcoin ajunge la un nou record: 9.600 de dolari

Criptomoneda a ajuns la 9.682,10 dolari, luni dimineaţă, la doar câteva ore după ce a trecut de nivelul de 9.400 de dolari, potrivit CoinDesk.

„Creşterea pare să se datoreze retailului”, susţine Brian Kelly, director general al BKCM, o firmă de investiţii specializată în macroeconomie şi activităţi digitale.

Cea mai mare platformă de tranzacţionare a bitcoin din Statele Unite, Coinbase, a înregistrat aproape 100.000 de conturi noi în perioada miercuri-vineri, ajungând la un total de 13,1 milioane. Coinbase avea aproape 4,9 milioane de utilizatori în luna noiembrie a anului trecut.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.