Biroul Electoral Central pentru alegerile locale a fost constituit la nivelul AEP

Autor: Otilia Serescu Postat la 01 august 2020 408 afişări

Biroul Electoral Central pentru alegerile locale a fost constituit la nivelul AEP

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că, sâmbătă, a fost constituit Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din 27 septembrie.

BEC va fi format din preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituleţu-Buică şi vicepreşedinţii instituţiei, Zsombor Vajda şi Marian Muhuleţ, cu reprezentanţii partidelor politice care au ca membri cel puţin 7 senatori sau 10 deputaţi sau care au obţinut reprezentare parlamentară la scrutinul anterior, precum şi cu reprezentantul grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor.

Procesul-verbal încheiat cu ocazia constituirii Biroului Electoral Central pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din anul 2020 poate fi consultat pe pagina de Internet a Biroului Electoral Central http://locale2020.bec.ro

În cadrul şedinţei BEC de sâmbătă a fost adoptată Hotărârea nr. 1/01.08.2020 privind termenele prevăzute de Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităţilor publice locale, pentru modificrea Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, pentru alegerile locale din anul 2020.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bec,
aep,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.