Bilanţul tragediei din Mali este de 116 morţi. Două persoane nu s-au îmbarcat în avionul Air Algerie, care s-a prăbuşit

Autor: Anna Primac Postat la 02 august 2014 90 afişări

Prăbuşirea unui avion Air Algerie săptămâna trecută, în Mali, s-a soldat cu 116 morţi, ci nu 118, deoarece un pasager şi un angajat al companiei nu s-au îmbarcat la plecarea din Ouagadougou, a anunţat vineri un oficial de rang înalt din Burkina Faso, citat de AFP.

"Bilanţul este de 116 victime, ci nu 118", cum au anunţat anterior de autorităţile franceze, a declarat generalul Gilbert Diendiere, şeful Statului Major.

"În fiecare zbor există un loc rezervat pentru un însoţitor din partea companiei aeriene", care "nu a fost ocupat" în zborul AH5017, a declarat Diendiere.

O a doua persoană care nu s-a îmbarcat este un pasager "care în dimineaţa zilei de miercuri, 23 iulie, şi-a anulat plecarea", o modificare care nu fusese notată în registrul de pasageri, a adăugat el.

Un bilanţ precedent anunţa că în accidentul din Mali au murit 118 persoane, dintre care 54 sunt francezi.

Avionul, care a fost închiriat de către Air Algérie de la compania spaniolă SwiftAir, a plecat de la Ouagadougou către Alger în noaptea de miercuri spre joi, dar, la aproximativ 50 de minute de la decolare, s-a prăbuşit pe teritoriul Mali.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MALI,
ACCIDENT,
/actualitate/bilantul-tragediei-din-mali-este-de-116-morti-doua-persoane-nu-s-au-imbarcat-in-avionul-air-algerie-care-s-a-prabusit-13023566
13023566
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.