Bichineţ (PMP) a votat, împotriva voinţei grupului, pentru codurile penale. Alţi trei deputaţi care au „greşit” la vot

Postat la 24 aprilie 2019 19 afişări

Deputatul PMP de Vaslui Corneliu Bichineţ a votat "DA" la cele două proiecte de modificare a codurilor penale, votate miercuri în Parlament, împotriva voinţei grupului parlamentar PMP. Doi noi membrii Pro România au votat de asemenea pentru schimbările asupra legilor justiţiei.

Bichineţ (PMP) a votat, împotriva voinţei grupului, pentru codurile penale. Alţi trei deputaţi care au „greşit” la vot

Corneliu Bichineţ a votat pentru modificările aduse Codului Penal şi Codului de Procedură Penală. Liderul de grup PMP din Camera Deputaţilor, Eugen Tomac, a declarat, că cei care au votat pentru aceste proiecte de lege vor fi trimişi "de poporul român" la "groapa de gunoi a istoriei".

 

De asemenea, Bogaciu Alexandra-Corina şi Nicolae Georgescu, recent înscrişi în Pro România, după ce au fost deputaţi PSD, au votat pentru modificările aduse Codurilor penale.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
votare,
grup,
coduri,
vointa,
deputati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.