Bibiana Dolores Stanciulov, fondator şi proprietar, Sonimpex Topoloveni: „Nu renunţaţi la obiectivele pe care vi le-aţi propus”

Autor: Ioana Matei Postat la 15 iulie 2020 1161 afişări

Bibiana Dolores Stanciulov, fondator şi proprietar, Sonimpex Topoloveni: „Nu renunţaţi la obiectivele pe care vi le-aţi propus”

Accesarea şi aprobarea de fonduri europene în valoare de 775.000 de euro pentru următorii trei ani se înscriu în rândul celor mai recente realizări ale antreprenoarei Bibiana Stanciulov. 

Bibiana Stanciulov, care a intrat în mediul antreprenorial în 1993, spune că nu s-a lovit în parcursul de antreprenor de diferenţele de gen. Calităţile pe care le poate aduce o femeie în business sunt însă, potrivit ei: anduranţa, corectitudinea, profesionalismul. Iar despre echilibrul între viaţa personală şi cea profesională, crede că este un „mit care se doreşte a se transforma în realitate”.

Profilul Bibianei Stanciulov a apărut în anuarul 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS, publicat în luna martie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.