Berea la draft, un potenţial pericol pentru sănătate! După sfaturile acestui barman te vei gandi de două ori înainte să comanzi!

Postat la 21 iulie 2017 762 afişări

Într-un interviu acordat publicaţiei Insider, actorul de comedie şi barmanul Tim Dunn a vorbit despre băuturile pe care nu ar trebui să le comanzi niciodată într-un bar.

Berea la draft, un potenţial pericol pentru sănătate! După sfaturile acestui barman te vei gandi de două ori înainte să comanzi!

Berea la draft vine dintr-un butoi printr-o linie de bere. Dacă aceste linii de bere nu sunt curăţate frecvent, pot dezvolta bacterii.

Mojito

Un cocktail îndrăgit, mai ales vara, Mojito se află pe lista celor care nu ar trebui comandate. Specialiştii spun că barurile nu pot avea ingrediente proaspete (cum este cazul frunzelor de mentă şi lămâilor verzi), de cea mai bună calitate tot anul.

Citeşte mai multe pe www.gustarte.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bere,
barman,
pericol,
potential,
sanatate,
sfaturi,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.