Becali şi-a găsit o rivală pe măsură! Cine e femeia care investeşte milioane în fotbal şi vrea să o bată pe FCSB

Postat la 28 august 2017 645 afişări

Se spune că în spatele unui bărbat de succes, stă o femeie puternică. Această zicală se poate aplica şi în cazul echipei care a reprezentat fotbalul israelian la cel mai înalt nivel în ultima perioadă, Hapoel Beer-Sheva. Formaţia pentru care a evoluat mijlocaşul român Ovidiu Hoban, actualmente la CFR Cluj, este finanţată de o femeie!

Becali şi-a găsit o rivală pe măsură! Cine e femeia care investeşte milioane în fotbal şi vrea să o bată pe FCSB

Alona Barkat este o femeie de afaceri, în vârstă de 48 de ani, care a preluat Hapoel Beer-Sheva acum zece ani, în vara anului 2007. Barkat a intrat în istorie drept prima femeie-patron din fotbalul israelian. În 2007, Beer-Sheva evolua în eşalonul secund. La un deceniu distanţă, "Mândria Negevului" e campioana en-titre de două sezoane şi a fost la un gol de calificarea în grupele Ligii Campionilor. După ce au trecut de Ludogoreţ în turul III preliminar, israelienii au întâlnit NK Maribor în play-off-ul Ligii. După un succes cu 2-1 pe teren propriu în tur, Hapoel a cedat cu 1-0 la Maribor, astfel că a fost eliminată din cauza golului încasat pe teren propriu.

În 1996, Alona Barkat a plecat în Silicon Valley alături de soţul ei, Eli Barkat, pentru a experimenta visul american. Eli Barkat a intrat în lumea afacerilor alături de fratele său, Nir, care era deja investitor la firma israeliană Check Point. Întreprinderea respectivă se ocupă cu securitatea cibernetică. Cu timpul, Alona s-a implicat în diverse proiecte sociale şi organizaţii, printre care şi Federaţia Evreilor din San Francisco. Înainte de plecarea în Statele Unite, Alona a absolvit Facultatea Hebrew din Ierusalim, unde a studiat istoria Orientului Mijlociu.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.