BCR a lansat Pachetul Xteen BCR pentru copii şi adolescenţi

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 08 septembrie 2013 5787 afişări

Banca Comercială Română a lansat, în această săptămână, Pachetul Xteen BCR, destinat copiilor şi tinerilor până la 19 ani.

BCR a lansat Pachetul Xteen BCR pentru copii şi adolescenţi

Pachetul constă în următoarele elemente: un cont în lei pentru încasarea alocaţiei sau a bursei, precum şi oricăror altor sume pe care părinţii şi cei apropiaţi le pot vira în acest cont; cardul Visa Electron Xteen BCR, care permite efectuarea de plăţi la comercianţi, pe Internet sau prin ridicare de numerar la ATM-urile BCR fără nici un comision; serviciul Tranzacţii Mobile, care permite accesul nelimitat la contul personal de pe telefonul mobil, atât pentru verificarea soldului contului cât şi pentru efectuarea de transferuri de bani către prieteni pe baza numărului de telefon (sau cunoscând numărul de cont); un bonus de dobândă de 0,2%/an peste dobânda oferită la Planul de economii.

BCR nu percepe niciun cost de deschidere sau administrare lunară, inclusiv pentru tinerii care deţin în prezent Pachetul BCR JUNIOR CLUB, întrucât acesta este upgradat gratuit de către bancă şi devine Pachetul Xteen BCR, informează banca.

Suplimentar, părinţii pot solicita activarea serviciului SMS alert prin care sunt informaţi despre operaţiunile efectuate, cu valoare mai mare de 100 lei şi pot opta pentru deţinerea unui card de debit: Visa Electron, Maestro sau Maestro Instant cu acces la contul inclus în Pachetul Xteen BCR.

"Noul Pachet Xteen BCR îi învaţă pe tineri cum să folosească contul curent şi pot încasa alocaţia direct în cont sau pot încasa bursa şi banii de buzunar de la părinţi. Pentru că ştim că tinerilor le plac gadget-urile, le oferim posibilitatea de a încărca cartela de telefon direct de la ATM, la orice oră. Oferim şi serviciul Tranzacţii Mobile, prin care tinerii pot avea oricând acces la contul bancar  astfel încât să aibă 'banca pe telefon'. În acest fel, tinerii se vor familiariza mai uşor cu ceea ce înseamnă  operaţiunile bancare şi vor deveni responsabili financiar", a declarat Cătălina Zincenco, şefa departamentului Produse de Economisire şi Investiţii din BCR.

BCR, cea mai mare bancă din România după active, a terminat prima jumătate a anului cu un profit de aproape 557 mil. lei, faţă de o pierdere de 125 mil. lei în aceeaşi perioadă a anului trecut. Volumul agregat al creditelor acordate clienţilor (înainte de provizionare) a scăzut cu 4,3%, până la 50,9 mld. lei. Banca a anunţat că intenţionează să se concentreze asupra creditării în lei, astfel încât să inverseze combinaţia de monede în portofoliului de credite pe termen mediu şi lung si să-şi exploateze capacitatea de autofinanţare în lei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bcr-a-lansat-pachetul-xteen-bcr-pentru-copii-si-adolescenti-11300109
11300109
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.