BBC a anunţat numele prezentatorului care îl va înlocui pe Jeremy Clarkson

Autor: Adrian Robu Postat la 17 iunie 2015 171 afişări

Cunoscutul prezentator de radio şi televiziune Chris Evans îi va lua locul lui Jeremy Clarkson în fruntea noii echipe a emisiunii "Top Gear", a anunţat BBC.

Evans a declarat că este încântat să preia postul, descriind emisiunea ca fiind "programul său preferat", informează BBC.

"Promit să fac tot ce pot pentru a respecta ceea ce s-a întâmplat înainte şi să duc spectacolul mai departe", a spus prezentatorul.

Postul public din Marea Britanie a renunţat la serviciile lui Jeremy Clarkson după ce acesta a lovit un producător în timpul unor filmări.

Pasionat de automobile, Evans a semnat un contract pe trei ani pentru realizarea emisiunii difuzată de BBC Two, deşi iniţial anunţase că nu este interesat să îi ia locul prietenului său. 

Noua echipă de prezentare a emisiunii "Top Gear" nu îi va include şi pe Richard Hammond şi James May, partenerii de platou ai lui Clarkson.

 

Top Gear va avea un nou prezentator

Posted by Mediafax.ro on Tuesday, June 16, 2015

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bbc,
prezentator,
chris evans,
jeremy clarkson
/actualitate/bbc-a-anuntat-numele-prezentatorului-care-il-va-inlocui-pe-jeremy-clarkson-14462630
14462630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.