Bătălia celor mai bune smartphone-uri ale momentului: Care are cea mai bună cameră. iPhone 7 versus Samsung Galaxy S7

Postat la 26 septembrie 2016 72 afişări

În ciuda unei serii de îmbunătăţiri pe care cei de la...

Bătălia celor mai bune smartphone-uri ale momentului: Care are cea mai bună cameră. iPhone 7 versus Samsung Galaxy S7

„Ne pare rău, Apple, dar camera smarphone-ului iPhone7 nu este mai bună decât cea a lui Galaxy S7”, scrie un jurnalist de la Business Insider, făcând o comparaţie între fotografiile realizate cu camerele celor mai „râvnite” modele de telefoane de pe piaţă.

În ciuda unei serii de îmbunătăţiri pe care cei de la Apple le-au făcut în cazul noului model de iPhone, S7 reuşeşte să surprindă şi să câştige competiţia calităţii, în faţa rivalului său.

 Acest lucru este uşor dezamăgitor pentru „fanii” iPhone, care au fost obişnuiţi până acum cu o cameră foto ce poate concura cu oricare alta şi care poate fi luată oriunde, în buzunar.

Vedeţi AICI care are cea mai bună cameră. iPhone 7 versus Samsung Galaxy S7

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
business,
comparatie,
fotografii,
iphone,
modele

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.