Basescu: Semnalul de instabilitate politica a venit intr-un moment foarte nepotrivit.

Postat la 26 mai 2011 8 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, la postul public de radio, ca ce s-a intamplat marti la legea privind disponibilizarile din MAI este un semn de slabiciune a coalitiei, dat intr-un moment foarte nepotrivit.

Declaratiile presedintelui la RRA:

• Referitor la summit-ul de la Varsovia: Polonia a recunoscut Kosovo, Romania nu. Polonia poate sa invite alt stat pe care l-a recunoscut, chiar daca acel stat nu este recunoscut de ONU. Kosovo inca nu este un stat ONU, care cei care l-au recunoscut isi pot lua libertatea sa ii invite. Romania nu poate sta la masa alaturi de un stat nerecunoscut de ea insasi. Nu vomfi printre cei care vor vota pentru recunoastere. Acest lucru nu poate sap creeze niciun fel de disconfort atata tiomp cat in politica externa esti predictibil. Noi am dus o campanie de explicare a faptului ca nu recunoastem Kosovo. Ne vom mentine pozitia. Creand acest precedent s-ar putea sa ne trezim ca o tara ne invita sa venim si in stanga mea e Smirnov, presedintele autointitulat al Transnistriei. Nu putem crea un precedent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Presedintele,
Traian Basescu,
MAI
/actualitate/basescu-semnalul-de-instabilitate-politica-a-venit-intr-un-moment-foarte-nepotrivit-8288108
8288108
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.