Băsescu: PSD, deturnat de Dragnea şi Firea; Să se decidă dacă vrea să redevină partidul viu, util

Postat la 23 iunie 2017 115 afişări

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, vineri, că PSD este deturnat în folosul influenţei şi puterii unor „incompetenţi şi guralivi” precum Liviu Dragnea şi Gabriela Firea, afirmând că trebuie să se decidă „foarte rapid, dacă vrea să redevină partid politic viu, util ţării”.

Băsescu: PSD, deturnat de Dragnea şi Firea; Să se decidă dacă vrea să redevină partidul viu, util

„PSD, un partid deturnat. (…) Acum, PSD este un partid deturnat. Deturnat în folosul influenţei şi puterii politice şi executive a guralivilor vicleni şi incompetenţi Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Sevil Shhaideh”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu.

Traian Băsescu a afirmat că „un colos politic de talia PSD” a ajuns să fie „deturnat în interes propriu, de câţiva submediocri ca intelect, dar vicleni şi guralivi şi, mai ales, degrabă vorbitori la tv-uri”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.