Băsescu: „Clanurile ţigăneşti au revenit acasă. Dacă Ministerul de Interne nu intervine, e posibil ca în 6 luni să fie prea târziu”

Postat la 07 iunie 2020 872 afişări

Băsescu: „Clanurile ţigăneşti au revenit acasă. Dacă Ministerul de Interne nu intervine, e posibil ca în 6 luni să fie prea târziu”

Europarlamentarul Traian Băsescu afirmă că ”grupările ţigăneşti de tip mafiot” au revenit în ţară şi par să nu respecte legile.

Fostul preşedinte cere Ministerului de Interne să acţione acum pentru că este posibil ca peste 6 luni să ne fie frică să ieşim pe stradă. El spune că în România au revenit „grupările de spărgători profesionişti, cele ţigăneşti de tip mafiot, de crimă organizată”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat un mesaj în care susţine că ”grupările ţigăneşti de tip mafiot” au revenit în ţară şi par să nu respecte legile, iar dacă Ministerul de Interne nu acţionează acum este posibil ca peste 6 luni să ne fie frică să ieşim pe stradă. 

„Dacă Ministerul de Interne va continua să rămână desprins de informaţia din teritoriu, în lipsa căreia nu poate acţiona, este posibil ca peste 6 luni să ne fie frică să ieşim pe stradă după căderea intunericului, sau să avem teamă a ne părăsi ziua locuinţa de frica spărgătorilor”, a scris Băsescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
posibilitate,
revenire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.